Spoedgevallen – Huisartsgeneeskunde en vaccinatieadvies Wasmann – Bladel

Huisartsenpraktijk & vaccinatie- adviescentrum Wasmann

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn we nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheidsnieuws en nog veel meer.

Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden. Bent u nog niet uitgelezen over gezondheid of kwalen of een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Spoedgevallen

Binnen de dagelijkse praktijktijden:

Voor spoedgevallen belt u 381972 en daarna toets voorkeuze 1.
Mijn assistente of de dokter zelf krijgt u dan binnen 30 seconden aan de lijn.

Tijdens de avond en weekenddiensten: 0900-123 20 24

’s avonds, ’s nachts en in het weekend… zijn we aangesloten Bij SHOKO

De huisartsen van regio De Kempen en Omstreken werken ’s avonds, ’s nachts en in het weekend samen in één centrale locatie huisartsenpost Veldhoven op het MMC.
Met gezondheidsklachten die niet kunnen wachten belt men eerst naar de centrale telefoonnummers: 0900-123 20 24 (dit is iets veranderd)

 

Buiten de openingstijden zijn wij aangesloten bij SHOKO.

De huisartsen van regio De Kempen en Omstreken werken ’s avonds, ’s nachts en in het weekend vanuit één centrale locatie: de dokterspost van SHOKO in het MMC ziekenhuis te Veldhoven.
Adres: de Run 4600, 5504DB Veldhoven. Volg de borden. Het is naast de Spoedeisende Hulp, dezelfde ingang

De Bladelse, Eerselse en Valkenswaardse doktersposten verdwijnen jammer genoeg per 6 januari 2020. Er zijn veel artsen die zich laten vervangen, zodat er te weinig waarnemende huisartsen blijken te zijn. Meer en meer huisartsen werken hier, maar wonen elders…en inderdaad blijkt het wel moeilijker om assistentes voor de perifere HA posten te krijgen. Dus huisartsen genoeg, maar niet vervangers.

De medicatierobot in het Verpleeghuis de Floriaan verdwijnt per april 2020 eveneens. Naast enkele mensen uit de gemeentepolitiek ben ik er voor aan het strijden deze in ieder geval naast de MMC Huisartsenpost te krijgen. Anders zult u naar de dienstapotheek op het Catharinaziekenhuis moeten gaan. Het Bestuur van het MMC wordt gevraagd hiermee in te stemmen. Tot nu zijn ze hier nog niet toe bereid. (te volgen dus)

Waar staat SHoKo voor:

Stichting Huisarts Organisatie Kempen en Omstreken (SHoKo) is een organisatie voor circa 80 huisartsen in Zuidoost Brabant. Vanuit één dokterspost in Veldhoven en een callcenter verzorgen wij buiten kantooruren spoedeisende huisartsenhulp.
Het werkgebied van SHoKo is De Kempen (zonder Eindhoven)  en omvat 5 teams (elk van ongeveer 8 mensen) verdeeld over de dokterspost op het MMC en een team voor de avond-/nachtpost.