Klacht melden – Huisartsgeneeskunde en vaccinatieadvies Wasmann – Bladel

Huisartsenpraktijk & vaccinatie- adviescentrum Wasmann

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn we nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheidsnieuws en nog veel meer.

Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden. Bent u nog niet uitgelezen over gezondheid of kwalen of een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Klacht melden

Alle huisartsen hebben de verplichting om een klachtenprocedure te hebben. Daartoe zijn alle gevestigde huisartsen en de in de regio werkzame Huisartsenposten aangesloten bij een Klachtenregeling Huisartsenzorg.

Heeft u een klacht over uw huisarts? U kunt er iets mee doen!

Gelukkig zijn de meeste patiënten tevreden over hun huisarts. Maar misschien bent u over bepaalde zaken minder positief. Hieronder leest u wat u kunt doen met uw onvrede of klacht over uw huisarts die is aangesloten bij de ‘Klachtenregeling Huisartsenpraktijken Midden Limburg’.

Doe er wat mee en volg zo mogelijk de volgende stappen:

  1. Probeer eerst samen met uw huisarts het probleem op te lossen. Uw huisarts stelt het vaak op prijs dat hij of zij de gelegenheid krijgt de oorzaak van uw klacht met u te bespreken. Dat kan ook als de klacht over de praktijkassistent(e) of de waarnemer gaat. Als de huisarts niet weet dat u ontevreden bent, kan hij ook niet naar een oplossing zoeken.
  2. Wenst u bemiddeling of een uitspraak over de gegrondheid van uw klacht, dan kunt u uw klacht indienen bij de stichting Klachtenregeling Huisartspraktijken Midden-Limburg.

Het adres

Stichting Klachtenregeling Huisartspraktijken Midden-Limburg.
Tav de voorzitter Klachtencommissie
Stationsstraat 36
6093 BL Heythuysen

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord